Kalender

Här nedanför hittar du gratis kalendrar i olika upplösning beroende på vilken detaljnivå som önskas för din planering. Alla kalendrar innehåller standardinformationen som hittas i de kalendrar som du köper i affären.

Kalender 2021

1. Full överblick 12 månader (.pdf)

Enkel sammanfattning som ryms på ett A4. Innehåller månader, veckor och dagar med information om månens lägen, flaggdagar och helgdagar.

2. Sex månader per A4 (.pdf)

Bättre utrymme för anteckningar.

3. Tre månader per A4 (,pdf)

Något större layout med ytterligare plats för anteckningar.

Årskalender 2021 3 månader per A4, bild 1
Årskalender 2021 - 3 månader per A4, sida 2
Årskalender 3 månader per A4, sida 3
Årskalender 2021, 3 månader per A4, sida 4

Ladda ner / skriv ut >>>


Månadskalender 2021

Tolv månader, en månad per A4 (.pdf)

Väl tilltaget utrymme där  anteckningar ryms utan större problem. Varje månad täcker 1 st. A4 och innehåller även information om veckonummer, dag i veckan,  namnsdagar, helgdagar, flaggdagar och månens faser.

Månadskalender exempel


Veckokalender 2021

52 veckor, en vecka per A4 (.pdf)

Perfekt för detaljplanerande som kräver mer utrymme för anteckningar. Med information om månad, aktuellt datum,  namnsdagar, helgdagar, flaggdagar och månens faser.

Veckokalender 2021 exempel

Ladda ner / skriv ut >>>

Printa själv? Bra att veta.

För att få en bra utskrift måste du i dina skrivarinställningar välja att skriva ut bakgrundsfärgerna. Oftast gör det genom att välja ”Fler inställningar” efter att du först valt att skriva ut dokumentet. Vidare kan du behöva testa olika webbläsare för att utskriften ska bli perfekt anpassad för varje enskilt A4.